Uw vlucht

Let the journey be the reward

Silver Flight maakt van uw vlucht een aangenaam onderdeel van uw reis. Zodra u aan boord stapt, begint het. Ontspanning, ontzorging en gemak staan centraal.

Vraag nu vluchtmogelijkheden aan

Comfort

Aan boord geniet u van rust, ruimte en comfort. Het moderne BMW Designworks interieur tilt de PC-12 naar een nieuw niveau van comfort. Laat u heerlijk wegzakken in één van de lederen fauteuils, terwijl u door de grote ramen naar buiten kijkt. De flexibele cabineconfiguratie zorgt voor ruimte, rust en privacy, hoe uw reisgezelschap ook is samengesteld.

Service

Het is ons doel om al uw zorgen weg te nemen. Vanaf het moment dat u boekt, tot aan het moment dat u weer thuis komt na uw reis. Hiervoor werken wij samen met onze eigen partners, en op verzoek doen wij dat ook met uw vertrouwde partners. Aan boord genieten van een uitgebreide lunch tot een vlekkeloze transfer naar uw verblijfsplaats: alle wensen zijn bespreekbaar. U hoeft het maar te vragen.

Cabineconfiguratie

Ook hier geldt dat u bepaalt! De flexibiliteit van onze toestellen is bijzonder groot. Met de executive 8 seat indeling reist u comfortabel met een groot gezelschap. Extra ruimte? De executive 6 seat indeling zorgt dat alle passagiers genieten van privacy en riante beenruimte. Wilt u veel bagage zoals een sportuitrusting met u mee vervoeren? Ook dat is mogelijk.